nieuws

Sergio Herman’s Fucking Perfect op tv

Restaurant

De documentaire over Sergio Herman ‘Fucking Perfect’ is binnenkort te zien op tv. De VPRO zendt de documentaire over het laatste jaar van Sergio Hermans’ driesterrenrestaurant Oud Sluis  uit op NPO 2.

Sergio Herman’s Fucking Perfect op tv

De documentaire over het laatste jaar van Sergio Herman en Oud Sluis is op vrijdag 10 juli te zien om 20.25 uur op NPO 2.

Sergio Herman maakte in de zomer van 2013 bekend dat hij eind dat jaar de deuren van Oud Sluis op slot zou doen. De film gaat over de enorme drive van Herman. Zijn dagelijkse streven naar schoonheid en perfectie en de offers die daarvoor zijn gebracht.

Willemiek Kluijfhout

Vanaf het moment van het besluit wordt hij in zijn laatste jaar in de keuken in Sluis gevolgd door de van oorsprong Zeeuwse filmmaker Willemiek Kluijfhout van Trueworks. Zij maakte ook ‘L’amour des moules’, een lofzang aan de Zeeuwse mossel, waar Sergio Herman ook in voorkomt.

‘Fucking Perfect’ ging op 9 februari in première op het filmfestival in Berlijn en kwam in maart 2015 naar bioscopen in Nederland. De film is daarnaast ook op diverse internationale fimlfestivals te zien, waaronder in Seattle en Sydney.

Reageer op dit artikel