nieuws

Sterrenchef Moshik brengt culinair eerbetoon aan Van Gogh

Restaurant

Sterrenchef Moshik van restaurant &samhoud places te Amsterdam, heeft ter ere van Van Gogh’s 125ste sterfjaar een exclusief Van Gogh menu gecreëerd. Hij lanceerde dit menu op 15 mei.

Sterrenchef Moshik brengt culinair eerbetoon aan Van Gogh

In het menu komen het kleurenpallet van Van Gogh en de gastronomische belevingswereld van Moshik samen, zo wordt gemeld in een persbericht. De chef raakte geïnspireerd tijdens een bezoek aan het Van Gogh Museum.

Ode aan kleur
Het Van Gogh menu van Moshik is een ode aan de kleur. Het karakteristieke kleurgebruik van Van Gogh is de basis van het door Moskik gecreëerde menu waarin kleur een essentiële bijdrage levert aan de hele ervaring.

Kaviaar
In dit menu zijn kleuren vertaald naar smaken, smaken naar gerechten en gerechten naar een exclusie, gastronomisch menu vol beleving. Het Van Gogh menu bestaat uit 5-gangen met ingrediënten als truffel, Anna Gold Kaviaar, jonge makreel, Oosterschelde kreeft en anjou duif

City trip
Naast Moshik hebben twee andere Amsterdamse bedrijven, het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre en Gassan Diamonds, zich laten inspireren door Van Gogh. Gezamenlijk bieden zij een Van Gogh city trip aan: een privé rondleiding bij Gassan Diamonds inclusief een voucher ter waarde van €250, tickets voor het Van Gogh Museum, gevolgd door een volledig verzorgd Van Gogh 5-gangen sterrendiner bij &samhoud places. De avond wordt afgesloten met een overnachting in Mövenpick Hotel Amsterdam City.

 

 

Reageer op dit artikel