nieuws

Texaans restaurant Kelly’s geopend in Wageningen

Restaurant

Op het 5 Mei Plein in Wageningen opende half mei Texaans restaurant Kelly’s de deuren. Kelly’s onderscheidt zich volgens eigenaar en horecatycoon Jaap Venendaal met echt, authentiek eten: vlees van de beste runderen, varkens en kippen klaargemaakt op een traditionele BBQ-manier.

Texaans restaurant Kelly’s geopend in Wageningen

Venendaal, eigenaar van de Jaap Venendaal Groep, heeft zich voor het concept van de nieuwe horecagelegenheid laten inspireren door de Texanen Bill en Kelly. Dit stel woont in een klein pittoresk plaatsje in Texas, genaamd Henriëtta. Het zijn twee hardwerkende mensen die veel hebben meegemaakt, maar maar weinig nodig hebben om gelukkig te zijn. Als echte Texanen hebben ze echter wel een neus voor good food.

Venendaal mocht bij Bill en Kelly een kijkje nemen in de Texaanse wereld, de authentieke wereld van de échte BBQ, zoals de cowboys die ooit gebruikten. Met veel dankbaarheid kijkt hij inmiddels terug op deze ervaring. Reden genoeg om te besluiten zijn nieuwe restaurant naar Kelly te vernoemen. De authentieke wereld van Bill en Kelly wordt nu aan alle gasten van Kelly’s overgebracht.

Overigens zullen Bill en Kelly zelf in augustus naar Nederland komen om Kelly’s officieel, feestelijk en op z’n Texaans te openen.

Reageer op dit artikel