nieuws

Michel Lambermon start tweede To Amuse in Haarlem

Restaurant

SVH Meesterkok Michel Lambermon en Arjen Rector gaan in Haarlem een tweede To Amuse vestiging openen. Deze zal naar verwachting in juli worden geopend in het pand waar voorheen het stadscafe zat.

Michel Lambermon start tweede  To Amuse in Haarlem

De bestaande To Amuse-vestiging is gericht op private dining, workshops en catering. Het is een besloten gelegenheid. Maar wel eentje die ‘gaat als een kanon’, zegt Lambermon tegen Misset Horeca. ‘We krijgen nu de kans om er een locatie bij te nemen en die grijpen we aan.’

De nieuwe To Amuse wordt gevestigd in de Zijlstraat te Haarlem. Dit wordt nadrukkelijk een restaurant. De hele dag geopend en vrij toegankelijk. ‘We zijn nu druk bezig met het treffen van voorbereidingen.’

De To Amuse vestiging te Hoofddorp heeft een jaar geleden een andere bestemming gekregen. Lambermon: ‘Wij waren daar actief als cateraar, maar de toeloop werd te groot voor de bestemming van het pand.’

 

 

 

Reageer op dit artikel