nieuws

Van Bokhoven draagt restaurant PREI over aan dochter

Restaurant

Restaurant PREI in Teteringen gaat haar concept drastisch aanpassen.
De hoogstaande en innovatieve gerechten van John van Bokhoven zullen plaats maken voor iets anders.

Van Bokhoven draagt restaurant PREI over aan dochter

John en Lia van Bokhoven dragen de zaak over anderhalve maand over aan hun dochter Kim en schoonzoon Dennis de Jong. Zij gaan van start met een nieuw concept. Het wordt een combinatie van brood en banket, van hun eigen bakkerij De Jong; ontbijt, koffie met gebak, lunch, traiteurgerechten en delicatessen, meldt BN De Stem.

Broodjes
Daarnaast kunnen alle producten die geserveerd worden in het restaurant, mee naar huis genomen worden. Kim de Jong: ‘Mijn moeder Lia wil er graag mee stoppen op haar zeventigste en mijn vader (69) is niet achter de geraniums te krijgen, dus die komt de komende vijf jaar in loondienst als chef-kok.’

 

Reageer op dit artikel