nieuws

Albert Heijn vergroot restaurant spaaractie

Restaurant

Albert Heijn start op 6 juli weer met de restaurant spaaractie. De actie wordt in tegenstelling tot vorig jaar nu landelijk uitgerold. Er doen zo’n 1500 restaurants mee aan de actie van de supermarktformule.

Albert Heijn vergroot restaurant spaaractie

Klanten van de supermarkt kunnen vanaf 6 juli zeven weken lang in alle AH-vestigingen in Nederland en België sparen voor een gratis driegangenmenu. De consument krijgt bij elke €10 aan boodschappen een spaarzegel. Bij tien zegels is de kaart vol en deze geeft recht op een gratis tweede driegangenmenu in één van de deelnemende restaurants. 1500 Restaurants doen mee aan de actie. Vorig jaar zomer hield de supermarktketen de actie voor het eerst. 

Varianten

Het is de tweede keer dat de marktleider begint met dit initiatief. In 2014 waren nog niet alle AH-winkels (bijna 600) betrokken bij de actie.

Regionaal

De spaarkaart kan tot1 februari 2016 worden ingeleverd. De supermarktketen lanceert 31 verschillende varianten van de spaarkaart, ingedeeld op regio’s. Op de kaart staat informatie en tips over restaurants uit de omgeving. De kaart kan vanzelfsprekend door heel het land worden gebruikt.

Reageer op dit artikel