nieuws

KHN start serie over ondernemerschap in de horeca

Restaurant

Op dinsdag 30 juni is de eerste aflevering van het online programma Hart van de horeca te zien op khn.nl. Een serie waarin gepassioneerde horecaondernemers vertellen over hun ondernemerservaringen.

KHN start serie over ondernemerschap in de horeca

Vanuit de praktijk vertelt horecaondernemer Harald Droste van Droste’s uit Tubbergen over het thema Gastvrijheid. KHN heeft drie afleveringen geproduceerd over gastvrijheid, innovatie & rendement en biercontracten.

Hart van de horeca
De afleveringen worden gepresenteerd door Gerlof Bos, duren tussen de 10 en 15 minuten en in elke aflevering staat één thema centraal. In de eerste aflevering staat het thema gastvrijheid centraal. De tweede aflevering gaat over innovatie&rendement en is te zien vanaf 7 juli. De derde aflevering gaat over biercontracten en is te zien vanaf 23 juli. De trailor is ook online te bekijken.

Reageer op dit artikel