nieuws

Kledinglijn op maat voor Bij Qunis

Restaurant

De medewerkers van restaurant Bij Qunis in Lijnden, hebben sinds kort bedrijfskleding die speciaal voor hen ontworpen is door het kledingmerk Cast Iron Premium Denim.

Kledinglijn op maat voor Bij Qunis

Voor Bij Qunis wilde kledingmerk Cast Iron Premium Denim een uitzondering maken. De industriële locatie van het restaurant dat gevestigd is een voormalig gemaal,  inspireerde Cast Iron om eigentijdse collectie horeca outfits te ontwerpen voor de witte en zwarte brigade. Daarmee treedt het merk dat normaliter moderne herenkleding ontwerpt, buiten hun ‘boekje.’

Superblij
De outfits weerspiegelen volgens de makers het robuuste karakter van het monumentale pand in combinatie met de verfijnde en pure smaken die Bij Qunis serveert. Eigenaar en chef Ronald Kunis is enthousiast over de samenwerking: ‘Ik ben er superblij mee. De broek zit lekker soepel en in het schort zijn speciale zakken voor mij gemaakt. Onder meer voor mijn telefoon.’

Video
In een video vertelt Ronald Kunis over zijn nieuwe restaurant en de eerste periode sinds de opening in maart 2015.
Binnenkort in Misset Horeca nummer 12 van 27 juni 2015 een reportage over de nieuwe keuken van Bij Qunis.

 

Reageer op dit artikel