nieuws

Kortingsreuzen Couverts en Uber slaan handen ineen

Restaurant

Reserveringssite Couverts en vervoersapp Uber zijn een samenwerking aangegaan. Gasten die een tafeltje hebben gereserveerd kunnen nu goedkoop vervoer van en naar het restaurant regelen. De dienst is momenteel alleen in Amsterdam en Rotterdam beschikbaar. Voor landelijke dekking zegt Couverts de samenwerking met andere aanbieders te onderzoeken.

Kortingsreuzen Couverts en Uber slaan handen ineen

De gast ontvangt na het maken van de reservering via Couverts een bevestiging per e-mail. Hierin staat een promotiecode vermeld, waarmee men een eenmalig tegoed van €20 bij Uber ontvangt. Couverts geeft aan met meerdere partijen in gesprek te zijn over ‘hoe de restaurantbeleving nog verder te kunnen verrijken’. ‘De samenwerking met Uber is een mooie eerste stap.’

Beschikbaar in de Randstad

De service is op dit moment beschikbaar in de steden Amsterdam en Rotterdam. Couverts wil uiteindelijk een landelijke dekking. Daarvoor is de aanbieder van onder meer restaurantreserveringen, samenwerkingen met andere aanbieders aan het onderzoeken.

 

Reageer op dit artikel