nieuws

Landgoed Groot Warnsborn lid van Euro-Toques

Restaurant

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem is op donderdag 25 juni officieel geïnaugureerd als lid van Euro-Toques.

Landgoed Groot Warnsborn lid van Euro-Toques

De voorzitter van Euro-Toques Ted Janssen verwelkomde in zijn toespraak het nieuwe lid dat met prachtige producten van het eigen land en met gebruikmaking van streekproducten een geweldig aanwinst is voor de vereniging. Hierna onthulde Ted samen met Lammert de Vries, eigenaar van landgoed Groot Warnborn het Euro-Toques schild.

Ambacht 
Euro-Toques is een vereniging van zelfstandig werkende restaurants. Elk lid heeft zijn eigen keuken en identiteit, gemeenschappelijk zijn de passie, gedrevenheid en het vakmanschap. Professionele koks en restaurateurs van de vereniging staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Zij stellen zich verder ten doel om de verscheidenheid van landelijke en regionale culinaire tradities te respecteren. Door het bereiden van een breed scala van regionale bijzondere seizoensproducten op evenementen wil de vereniging tevens aandacht vragen voor gezonde voeding, het bestrijden van voedselverspilling en het duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Landgoed Groot Warnsborn
Landgoed Groot Warnsborn telt 40 kamers, 25 in het Landhuis en 15 in het Koetshuis. Restaurant La Belle Source is gelegen aan de voorzijde van het Landhuis. Aan de achterzijde is een intieme lounge met open haard en leuke zitjes. Het landhuis heeft ook een authentieke 18e eeuwse gewelvenkelder met 4 ruimten die in zijn geheel naar de achterzijde van het hotel doorgetrokken is met een extra tuinzaal naar de achtertuin.

Reageer op dit artikel