nieuws

Uitbreiding Eindhoven Airport leidt tot meer horeca

Restaurant

Eindhoven Airport heeft forse uitbreidingsplannen. De grootste regionale luchthaven van Nederland wil voor de aankomst- en vertrekhal een nog veel groter multifunctioneel gebouw met meer horeca, winkels, een busterminal en een parkeergarage, zo meldt het ANP.

Uitbreiding Eindhoven Airport leidt tot meer horeca

Als de plannen van het nieuwe bestemmingsplan definitief worden goedgekeurd, verrijst de zogeheten Airport Boulevard op de plek waar nu nog geparkeerd kan worden.

Eindhoven Airport groeit als kool. In 2008 maakten 1,6 miljoen mensen gebruik van het vliegveld, vorig jaar was dat meer dan verdubbeld tot 3,9 miljoen. Het doel van de luchthaven is dat in 2020 stijgt tot 5,5 miljoen mensen.

Reageer op dit artikel