nieuws

Voormalige jongensschool wordt restaurant DiVino

Restaurant

De oude jongensschool in het centrum van het Brabantse Hapert krijgt met DiVino restaurant en wijnbar een nieuw leven.

Voormalige jongensschool wordt restaurant DiVino
DiVino

Op 30 juni openen Eric van Gerwen en zijn vriendin Iris van Berkel DiVino in dit monumentale pand van 370 vierkante meter met 150 vierkante meter terras. Gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal in het concept van deze twee jonge Kempische horecaondernemers.

Open keuken
Uitgebreid tafelen of klein genieten van de pure smaken met een Italiaanse knipoog, alles bereid in de open keuken. Ook is er een ruim aanbod aan Italiaanse wijnen die groots gepresenteerd worden in de openbare wijnbibliotheek. De monumentale charme is gebleven, maar Eric en Iris hebben er een eigenzinnige, stijlvolle draai aan gegeven.

 

 

Reageer op dit artikel