nieuws

Wildfire, Hong Kong

Restaurant

4N Architects kreeg van het restaurantmerk Wildfire de opdracht om een eigenzinnig ontwerp te maken voor het nieuwe pizza restaurant in de Peak Tower in Hong Kong. Wildfire pizza & bar trekt de aandacht van de winkelende menigte door de opvallende rode golf van verlichte flessen aan het plafond.

Wildfire, Hong Kong

Ronde en ovale vormen zijn meer terug te vinden in de zaak, zoals bij de vloeren, de bar en het kookeiland. Het meubilair is speciaal voor Wildfire ontworpen, waaronder de eettafels, banken, barkrukken en outdoorbank.

Locatie: recreatie- en winkelcentrum ‘the Peak Tower’ in Hong Kong
Type: Pizzarestaurant met een bar, open showkeuken, eetgedeelte en terras
Open: September 2014
Site: Wildfire pizza & bar
Design: 4N Architects

Reageer op dit artikel