nieuws

Bianca Roemaat vertrekt bij Misset Horeca

Restaurant

Bianca Roemaat (46) verlaat de redactie van Misset Horeca per juli 2015. Roemaat was sinds januari 2001 (culinair) redacteur bij het horecavakblad. Van 2008 tot en met 2010 was ze chef redacteur van de uitgave Misset Restaurant.

Bianca Roemaat vertrekt bij Misset Horeca
Bianca Roemaat

Voor Roemaat aan de slag ging bij Misset Horeca, werkte ze zeven jaar bij het vakblad Snackkoerier als (nieuws)redacteur en verslaggever.

Misset Restaurant en Snackkoerier

‘Ik heb de afgelopen 21 jaar met veel plezier gewerkt voor de merken Misset Horeca, Misset Restaurant en Snackkoerier. Ik kijk terug op mooie jaren waarin ik veel vakkennis heb opgedaan. Het was aangenaam werken met èn voor horeca-ondernemers, chefs en leveranciers.’

Bianca Roemaat vervolgt: ‘Ik verlaat de redactie met gemengde gevoelens maar ik kijk uit naar de nieuwe kansen die op mijn pad zullen komen en wens mijn collega’s van Misset Horeca alle goeds voor de toekomst.

Reageer op dit artikel