nieuws

Chef-Kok Vijverberg opent restaurant op De Beverwijkse Bazaar

Restaurant

Gerard Vijverberg, de chef-kok die het exclusieve kroningsdiner verzorgde voor koning Willem-Alexander en koningin Maxima, opent op 25 juli restaurant ONZE op de Bazaar in Beverwijk.

Chef-Kok Vijverberg opent restaurant op De Beverwijkse Bazaar

Het restaurant krijgt twintig stoelen en een terras aan de Boulevard van de Bazaar. Er worden overwegend ingrediënten van De Bazaar gebruikt. ‘Je kunt bij ONZE terecht voor een hapje en een drankje dat past bij dat moment van de dag’, zegt Vijverberg. Van een broodje pulled pork met smokey Joe BBQ-saus en bitterballen, tot een drie-gangen menu.

Facebookactie

De bezoekers kunnen invloed uitoefenen op het menu. Op FaceBook kunnen ze hun beste recept voor een broodje plaatsen. Na een selectie blijven er drie recepten over waarop gestemd kan worden. ‘De winnaar wint een drie-gangen diner voor vier personen en het recept van het broodje komt een maand lang op de menukaart’, zegt Vijverberg. Via ONZE en De Bazaar FaceBookpagina kan men vanaf 22 juli recepten plaatsen.

Reageer op dit artikel