nieuws

Dineren en expositie van naaktstudies in Rembrandt Tower Boardroom

Restaurant

De Rembrandt Tower Boardroom in Amsterdam wordt van 21 september tot en met Rembrandts sterfdag op 4 oktober omgetoverd tot een restaurant. Gasten kunnen er genieten van een 5-gangen diner, omringd door een expositie van naaktstudies van Rembrandt en zijn leerlingen.

Dineren en expositie van naaktstudies in Rembrandt Tower Boardroom

De boardroom is gelegen op de 32e – en daarmee bovenste – verdieping van het hoogste gebouw van Amsterdam.

Primeur

Vorig jaar was het voor het eerst dat de Rembrandt Tower Boardroom de deuren openstelde voor het algemene publiek. Toen was er een bijzondere uitdaging voor Wilco Berends. De met één Michelinster bekroonde eigenaar van De Nederlanden in Vreeland werd de chef-kok van het tijdelijk restaurant in de Rembrandt Tower.

Reageer op dit artikel