nieuws

First class vliegen met sterrendiner

Restaurant

De First Class passagiers van Emirates kunnen sinds 30 juli op verschillende routes van en naar Dubai genieten van een sterrendiner met bijpassend wijnarrangement. Dit werd samengesteld door culinaire experts, waaronder tweesterrenchef Pascal Tingaud.

First class vliegen met sterrendiner

Het sterrendiner, bestaande uit zes canapés, is ontwikkeld om de smaakbeleving van de Dom Pérignon Vintage Rose 2003 aan te vullen en te versterken. Die wordt samen met de Dom Pérignon Vintage 2005 op verschillende routes van en naar Dubai geïntroduceerd. Emirates is de grootste wereldwijde partner van Dom Pérignon

Sterrendiner

First Class passagiers kunnen canapés verwachten zoals gedroogde eend met saffraan en gepocheerde perzik, een walnoot baguette met Perzische fetakaas, verse vijgen en truffelhoning en tonijn in een jasje van gemengde sesam met wasabi-mayonaise.

Reageer op dit artikel