nieuws

Horecatoren De Koperen Hoogte opent weer de deuren

Restaurant

Horecatoren De Koperen Hoogte opent op 15 juli weer de deuren. Het in een voormalige watertoren gevestigde horecabedrijf langs de A28 bij Zwolle sloot de deuren per 1 juli na tegenvallende resultaten.

Horecatoren De Koperen Hoogte opent weer de deuren

Twee oud-personeelsleden gaan nu op eigen voet verder.  Zij huren de horecatoren in delen van ondernemer en eigenaar  Hennie van der Most, zo meldt het Dagblad van het Noorden. De Koperen Hoogte beschikt over drie restaurants. Het bekendste is het draaiende restaurant La Tour op de veertiende etage van de toren.

Draaiende restaurant

Dagblad van het Noorden schrijft dat het restaurant in het draaiende gedeelte op 55 meter hoogte, als eerste de deuren opent. Chef-kok Alan Pearson, vroeger verantwoordelijk voor het eten in de hele toren, concentreert zich nu eerst op restaurant La Tour.

La Lin

Eind juli opent Linda Reinders op de begane grond grand café La Lin. Verder opent ze een buffetrestaurant en een ruimte voor feesten en partijen. In het artikel staat dat Reinders erop hamert dat de prijzen voor iedereen betaalbaar zijn.  ‘Ik weet waarom het de afgelopen jaren hier mis is gegaan. Aan De Koperen Hoogte kleefde een imago van luxe en onbetaalbaarheid.’

Reageer op dit artikel