nieuws

McDonalds opent voor een dag chique restaurant in Tokio

Restaurant

McDonalds opent voor een dag een deftig pop-up restaurant in Tokio. Op 27 juli opent ‘Restaurant M’ de deuren en serveert het een chique driegangenmenu met fastfood-producten.

McDonalds opent voor een dag chique restaurant in Tokio

Restaurant M serveert de gasten hamburgers en friet op bijzondere wijze. Zo staat een soep van Franse frietjes op het menu en wordt de McFlurry met verse bessen in een glazen coupe geserveerd, zo meldt de nieuwssite Nu.nl..

Zilver bestek bij McDonalds

In plaats van de bekende papieren verpakkingen, wordt echt servies en zilver bestek gebruikt. Om het verhaal compleet te maken wordt ijsthee geschonken in wijnglazen. Het restaurant is geopend voor een groep mensen die daarvoor is ingeloot.

 

Reageer op dit artikel