nieuws

Het Nederlandse Mosselbureau zet Zeeuwse mossel op de kaart

Restaurant

Het Nederlandse Mosselbureau organiseert van 29 augustus tot en met 6 september de Nationale Mosselweek. Deze week staat volledig in het teken van de Zeeuwse mossel.

Het Nederlandse Mosselbureau zet Zeeuwse mossel op de kaart

De mosselweek werd in het leven geroepen omdat de Zeeuwse mosselsector Nederland graag kennis wil laten maken met de zilte lekkernij. Christine Fijnaut van Het Nederlandse Mosselbureau: ‘We willen de Zeeuwse mosselen in Nederland nog meer bekendheid geven.’ De campagne wordt gelanceerd zodat horecagelegenheden kunnen laten zien wat ze in huis hebben. ‘Daarnaast is het geweldig dat extra aandacht wordt besteed aan de Zeeuwse mosselen.’

Aanmelden

Horecagelegenheden die willen meedoen aan de Nationale Mosselweek kunnen zich aanmeldingen via mosselweek.nl/horeca. Meedoen is kosteloos. Alle deelnemende restaurants profiteren van gratis promotiemateriaal en de landelijke campagne. Op mosselweek.nl staat vanaf 1 augustus een overzicht van deelnemende restaurants. Consumenten kunnen vanaf die datum, via die website een tafel reserveren.

Reageer op dit artikel