nieuws

Restaurant in Australië draait beste weekenden ooit na kinderverbod

Restaurant

De beslissing van de eigenaar van het Australische restaurant Flynn om kinderen onder de 7 jaar te verbieden in zijn restaurant leidde tot boze reacties op internet, maar sinds het kinderverbod draait hij ook de beste weekenden ooit.

Restaurant in Australië draait beste weekenden ooit na kinderverbod
Facebook Flynn's

Drie weken geleden kwam de eigenaar van het restaurant, Liam Flynn, met het kinderverbod na een aanvaring met een ouder van een hevig overstuur 2-jarig kind.  Diezelfde avond besloot hij kinderen onder de 7 te gaan te weren en plaatste een bericht hierover op Facebook. Het leidde tot boze reacties; er zijn ouders die voelen zich gediscrimineerd, maar er waren ook veel positieve reacties. Gek genoeg draait het restaurant van Liam Flynn sinds dat weekend ook de beste weekenden sinds veertien jaar, zo meldt Business Insider Australië.

Goede zaken

Flynn zegt tegen de de online zakennieuwssite dat de mensen overwegend positief reageren. ‘Het levert goede zaken op. Mensen spenderen ook meer.’ Flynn was verrast over de reacties  maar hij zegt ook blij te zijn met de discussie die hij aanwakkerde over hoe kinderen zich zouden moeten gedragen in restaurants.

Reageer op dit artikel