nieuws

Tweede vestiging BasQ Kitchen

Restaurant

Amsterdam krijgt de tweede vestiging van BasQ Kitchen. De eerste ging vorig jaar van start in de Markthal in Rotterdam. BasQ is van Dennis Martherus, Kevin Chow en chef Alvaro Martinez.

Tweede vestiging BasQ Kitchen
Lomo de buey.

Alvaro Martinez werkte onder meer bij El Bulli en Arzak. Martinez maakt als executive chef voor BasQ Kitchen iedere drie maanden een nieuw menu met toegankelijke tapas en typische Baskische gerechten.

Zo zijn er de geliefde ‘Calamaris Rabas’ en de ‘Croquetas’ naast de bijzondere Baskische ‘Bacalao con kokotxas al pil-pil’, zoute kabeljauw en kabeljauwwangetje gestoofd in pil-pil saus, en de ‘Lomo de buey asado’, zachte, gegrilde runderentrecote.

BasQ Kitchen vestigigt in stadsdeel De Pijp, Eerste van der Helststraat 72 in Amsterdam.

 

Reageer op dit artikel