nieuws

De Librije krijgt kleding Nikkie Plessen

Restaurant

Jonnie en Therese Boer hebben modeontwerpster Nikkie Plessen gevraagd om jurkjes te ontwerpen voor de vrouwen in de zwarte brigade. Plessen ontwierp eerder al diverse kledingstukken voor het team van The Jane van Sergio Herman in Antwerpen.

De Librije krijgt kleding Nikkie Plessen

‘Chef-kok Jonnie Boer en zijn vrouw Thérèse van De Librije hebben mij benaderd om jurkjes voor hun vrouwelijk personeel te ontwerpen,’ zegt Plessen. ‘Daar hoefde ik niet lang over na te denken’, zegt de ontwerpster. ‘We hebben er maanden aan gewerkt, het personeel van het restaurant is vanaf nu in de kleding te zien.’

Plessen heeft naar eigen zeggen bij het maken van de jurkjes vooral rekening gehouden met de stijl van het restaurant. ‘Ik heb zwarte jurkjes ontworpen met een sexy detail aan de voorkant, wat echt past bij het interieur en de sfeer van het restaurant.’

Eerder ontwierp Plessen al kledingstukken voor het personeel van The Jane, het restaurant van de Nederlandse topkok Sergio Herman, dat in Antwerpen gevestigd is.

 

Reageer op dit artikel