nieuws

Eigenaar Humphrey’s start nieuwe zaak in Nijmegen

Restaurant

Rob Adriaanse, horecaondernemer en eigenaar van de formule Humphrey’s start een nieuwe zaak in Nijmegen. Hij opent een tweede locatie van zijn concept Holy Five, Beef & Lobster Bar aan de Waalkade in de stad.

Eigenaar Humphrey’s start nieuwe zaak in Nijmegen

De eerste vestiging van Holy Five zit in Arnhem en is open sinds begin mei. Dit restaurant heeft een strak menu: 5 gerechten: Burger, Tournedos, Kreeft, Krab en Zeetong. Geserveerd met huisgemaakte frietjes en verse salade, elk voor €20. Concept is voor lunch en diner.  Holy Five krijgt 100 zitplaatsen.

Adriaanse wil ook Holy Five’s openen in Amsterdam en Oosterwijk. Adriaanse is ook eigenaar van de landelijke formule Humphrey’s, ook hier eten voor een vaste prijs per menu. Ook restaurant Beau, voorheen Chalet Brakkenstein op het gelijknamige landgoed, is van Adriaanse.

Holy Five Nijmegen gaat half september open. In het pand zit nu nog Restaurant Vaderlqand van Maarten Kropman en Mario Verstege. Zij runnen ook nog Nothing Hill en Nibbles in Nijmegen.

Humphrey’s staat op nummer 52 in de Misset Horeca Top 100 2015 van grootste bedrijven en merken. De teller stond ten tijde van de ranking op 19 vestigingen met een omzet over 2014 van 23,5 miljoen euro.

 

Reageer op dit artikel