nieuws

Hanos neemt Ebo van den Bor over

Restaurant

Horecagroothandel Hanos gaat een partnership aan met Ebo van den Bor uit Nijkerk. Directeur Fons Aaldering van Ebo van den Bor zal na een overgangsperiode afscheid nemen; het bedrijf zal haar activiteiten zelfstandig voortzetten.

Hanos neemt Ebo van den Bor over

De overname van het Nijkerkse bedrijf past in de groeistrategie van HANOS en maakt het voor beide partijen mogelijk hun gezamenlijke positie in Nederland, België en Duitsland als leverancier voor de horeca en met name de Aziatische restaurants, verder uit te bouwen.

Hanos heeft totaal 25 vestigingen en dc’s in Nederland en België. De nieuwste vestiging in Delft is volop in aanbouw en zal in het najaar haar deuren openen. 

 

Ebo van den Bor

Ebo van den Bor B.V. is al ruim 70 jaar een speler op de Nederlandse foodservice markt. Het bedrijf importeert ingrediënten en producten uit het buitenland. Ebo van den Bor is marktleider in de groothandel bezorging aan Aziatische restaurants in Nederland en België. Het assortiment heeft zich verder uitgebreid met Mediterrane producten en snacks.

 

Reageer op dit artikel