nieuws

Horeca Academie ontvangt sleutels van voormalig ministerie

Restaurant

De Haagse Horeca Academie heeft op 3 augustus de sleutels gekregen van zijn nieuwe locatie. De school verhuist naar het pand van het voormalige Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het Beatrixkwartier in Den Haag.

Horeca Academie ontvangt sleutels van voormalig ministerie

Operationeel directeur Antoine Defesche: ‘Heel speciaal om na bijna een jaar van gesprekken en voorbereidingen, nu eindelijk de sleutel te krijgen. Nu kunnen we echt aan de slag met onze plannen.’

Horeca Academie

In het voormalig ministerie heeft de Horeca Academie ruimte voor zo’n 250 leerlingen die het koksvak of andere horecaberoepen willen leren. In de voormalige kantine wordt de praktijkopleidingsruimte gerealiseerd. Vanaf 1 september kunnen buurtbewoners in het restaurant komen proeven wat de leerlingen voor hen gekookt hebben.

Reageer op dit artikel