nieuws

Imko Binnerts sluit Vis & Ko

Restaurant

Het Haarlemse restaurant Vis & Ko van Imko Binnerts is dicht. Zaterdag 8 augustus ontvingen Binnerts en zijn echtgenote Cathy Moerdijk de laatste gasten. Op de locatie van Vis & Ko komt een ander restaurant.

Imko Binnerts sluit Vis & Ko

Binnerts is recent 60 geworden en dat was voor hem reden zijn toekomst te overwegen, schrijft hij op de site van Vis & Ko. ‘Een aanleiding om even een blik terug in de tijd te werpen en na te denken over wat ik in die 60 jaar heb gedaan en, wellicht veel belangrijker, over wat ik nog zou willen doen.’

Hij en Moerdijk willen zich, na een korte vakantie, volledig gaan richten op hun tweede zaak, Wijn & Ko, die eind vorig jaar door GaultMillau nog werd uitgeroepen tot beste wijnbar.

Ratatouille

Vis & Ko is gesloten voor een verbouwing, op 1 september moet daar volgens SpecialBite Ratatouille openen. Het is niet duidelijk of het een tweede vestiging is of dat Jozua Jaring – oud-medewerker van Vis & Ko – zijn sterrestaurant verhuist naar het Spaarne.

Binnerts heeft het op zijn site wel over een oud-medewerker die op de locatie van Vis & Ko zijn restaurant wil openen.

Reageer op dit artikel