nieuws

Nieuw burgerrestaurant op Amsterdam CS

Restaurant

De Belgische hamburgerrestaurantketen – de Burgerij – heeft haar tweede locatie in Nederland. In de nieuwe IJ-Hal op het Amsterdamse Centraal Station zit een vestiging van 225 vierkante meter van het hamburgerrestaurant.

Nieuw burgerrestaurant op Amsterdam CS

De eerste zaak opende eerder dit jaar in Rotterdam. De Burgerij heeft al vijf restaurants in België. Mede-eigenaar Robin Janssens: ‘De ambitie is om het Nederlandse publiek te verwennen met een superburger en beleving. We willen ons vestigen in alle grote steden op bijzondere locaties.’

De Belgische ondernemers Björn Meeuwsse en Robin Janssen begonnen 5 jaar geleden met hun eerste burgerrestaurant in Vlaanderen.

Janssen en Meeuwsse hebben ook concrete plannen voor een vestiging in Den Haag en in Eindhoven. ‘Ligt het aan ons, dan vindt u over een aantal jaar een Burgerij in elke Nederlandse grootstad, maar ook her en der filialen met een low profile wijkfunctie’, aldus de ondernemers.

In de Amsterdamse vestiging biedt De Burgerij, vanwege het vroege openingsuur, ook een ontbijt aan. De locatie in Amsterdam is geopend van 7 tot 23 uur. Op de kaart staan zestien hamburgers, waaronder een hamburger van de maand en een aantal vegetarische varianten.

 

Reageer op dit artikel