nieuws

Nieuw restaurant French Connection in pand Odeon

Restaurant

In het pand waar voorheen Odeon zat aan de Singel in Amsterdam met Ricardo van Ede achter de kachel is nu The French Connection van start gegaan. De zaak is van Paul Mercier en Jef van den Hout.

Nieuw restaurant French Connection in pand Odeon

Fransman Paul Mercier was eerder souschef naast Joris Bijdendijk bij restaurant Bridges in Amsterdam en Jef van den Hout was souschef bij restaurant Bord’eau naast Richard van Oostenbrugge, ook in Amsterdam.

Het menu van The French Connection bevat 13 kleine gerechtjes, de tapas ‘A la Française’. Gasten kunnen met deze gerechten ook een drie- tot vijfgangenmenu samenstellen.  Op de wijnkaart alleen maar  Franse wijnen.

Pandeigenaar is Nedstede van Michael van de Kuit, ook eigenaar van onder meer club Panama en het College Hotel. Paul Hermanides verkocht het pand in februari van dit jaar. Van Ede vetrok voor een korte periode naar naar Nevel van Bert van der Leden en werkt sinds kort in de keuken van Hoogendam aan het Westerdoksplein.

Reageer op dit artikel