nieuws

Ruim 130 restaurants doen mee aan de Mosselweek

Restaurant

Meer dan 130 restaurants in heel Nederland doen mee aan de Nationale Mosselweek. Dat meldt het Nederlands Mosselbureau woensdag.

Ruim 130 restaurants doen mee aan de Mosselweek

Voor de promotie van de Nationale Mosselweek van 29 augustus tot en met 6 september, is de website mosselweek.nl gelanceerd. Deze website staat nu online. Gasten kunnen via die website een tafel reserveren. Horecagelegenheden die nog willen meedoen kunnen zich aanmeldingen via mosselweek.nl/horeca.

Campagne

De mosselweek werd in het leven geroepen omdat de Zeeuwse mosselsector Nederland graag kennis wil laten maken met de zilte lekkernij. Christine Fijnaut van Het Nederlandse Mosselbureau: ‘We willen de Zeeuwse mosselen in Nederland nog meer bekendheid geven.’ De campagne wordt gelanceerd zodat horecagelegenheden kunnen laten zien wat ze in huis hebben. ‘Daarnaast is het geweldig dat extra aandacht wordt besteed aan de Zeeuwse mosselen.’

Reageer op dit artikel