nieuws

Sterrenlunch Van Wolde en Den Blijker op BBB

Restaurant

In een pop-up restaurant op de beursvloer van  Horecavakbeurs BBB bieden Herman den Blijker en Hans van Wolde een betaalbare (sterren)lunch aan. Met het pop-up restaurant wil de beurs een plek creëren om tijdens de drukte bij te praten en zaken te doen.

Sterrenlunch Van Wolde en Den Blijker op BBB

De BBB en Folie Culinaire vinden 5 tot en met 7 oktober plaats in het MECC in Maastricht. Het pop-up restaurant is nieuw dit jaar. Een mobiel restaurant wordt ingericht met een keuken waarin Den Blijker en Van Wolde de scepter zwaaien. De chefs zorgen voor een lunch ‘op niveau tegen een aantrekkelijke prijs’. Naast het restaurant is er ook een mobiele cocktailbar.

Den Blijker en Van Wolde
Op jonge leeftijd nam de Rotterdamse chefkok Herman den Blijker de ambitieuze Hans van Wolde onder zijn vleugels. Het was Den Blijker die hem de wereld van smaak liet ontdekken. In 1994 verhuisde Van Wolde naar Maastricht, waar hij in 1997 Beluga begon. In 2013 maakte hij daar Beluga Loves You van, waarmee hij laagdrempeliger wilde worden. Michelin beloonde het concept opnieuw met twee sterren.

BBB en Folie Culinaire
De 61e editie van de  Bourgondische Horecavakbeurs BBB en de 3e editie van Folie Culinaire vinden tegelijkertijd plaats van 5 t/m 7 oktober 2015 in MECC Maastricht. Beide horecavakbeurzen zijn dagelijks geopend van 11.00 -18.00 uur. De registratie voor beide beurzen is inmiddels geopend.

Reageer op dit artikel