nieuws

Thuisbezorgd.nl doet test met luxe restaurants

Restaurant

Thuisbezorgd.nl gaat in samenwerking met PostNL het bezorgen van maaltijden van duurdere restaurants testen. De proef begint in Amsterdam-Zuid.

Thuisbezorgd.nl doet test met luxe restaurants

Het nieuwe concept wordt onder de naam Home Dining in de markt gezet en mikt op consumenten die iets anders willen dan het traditionele aanbod aan thuisbezorgde maaltijden, schrijft Misset Horeca’s zustertitel Distrifood. Volgens Thuisbezorgd.nl is er een toenemende vraag naar maaltijden uit kwaliteitsrestaurants.

Zes restaurants

De twee partners hebben voorlopig zes restaurants gestrikt voor deelname aan de bezorgproef, allemaal bedrijven die tot nu toe niet aan thuisbezorging deden. Het gaat daarbij om Ristorante Due Napoletani, Sal Gorda, De Bicker, Asian Flavours, L’Arena en Saray Lokanta.

Verdere uitbreiding

Als de proef in Amsterdam-Zuid een succes is, dan wordt deze verder uitgebreid in de hoofdstad. Daarna volgt mogelijk de rest van Nederland. Bij Home Dining zorgt Thuisbezorgd.nl voor de bestellingen, de restaurants voor de maaltijden en PostNL voor de bezorging.

Snelle levering

Daarvoor gebruikt laatstgenoemde zijn dienst Local Express, dat garant staat voor snelle leveringen. Deze dienst brengt normaal €5 in rekening voor de bezorging. Tijdens de introductieperiode van de nieuwe dienst wordt echter maar €2,50 in rekening gebracht.

Reageer op dit artikel