nieuws

Benefietdiner in Maastrichtse tunnel A2 levert bijna 90.000 euro op

Restaurant

Het bijzondere benefietdiner in de tunnel die de A2 onder een deel van Maastricht door leidt, heeft bijna 90.000 euro opgeleverd. De opbrengst komt ten goede aan twee Ronald McDonaldhuizen.

Benefietdiner in Maastrichtse tunnel A2 levert bijna 90.000 euro op
Bert Janssen

Meer dan 570 gasten gingen in de tunnel aan tafel. Het benefietgala ’t Huis in de Tunnel werd gepresenteerd door Robert ten Brink, al meer dan twaalf jaar ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds. Optredens waren er onder andere van zijn dochters Charlotte en Suus ten Brink. Ook dansers van Dansschool Reality, die finalist waren in ‘Holland’s got Talent’ 2013, waren van de partij. De opbrengst kwam geheel ten goede aan het Ronald McDonald Huis Maastricht en de Ronald McDonald Kindervallei Valkenburg.

A2 Tunnel staat voor verbinding

Het thema van de benefietavond was ‘verbinding’. De A2-tunnel vormt straks immers de fysieke verbinding tussen de twee Ronald McDonald Huizen in Limburg. Margo de Kock, directeur van het Ronald McDonald Huis Maastricht was zeer gelukkig met de opbrengst.

Mobiele keukens

Meer dan 15 vrachtwagens met meubilair en inrichting, 1.500 flessen champagne, water en wijn, twee volledig mobiele keukens, licht, geluid, stroom en verwarming, alle sanitair en drie podia werden de naar de tunnel gebracht. Meer dan 35 bedrijven uit heel Limburg steunden het initiatief en droegen kosteloos -of tegen flinke korting- diensten of producten ter beschikking.

Reageer op dit artikel