nieuws

Bijna 300 restaurants deden mee aan Nationale Mosselweek

Restaurant

Bijna 300 restaurants deden mee aan de Nationale Mosselweek. De organisatie noemt het woensdag een groot succes.

Bijna 300 restaurants deden mee aan Nationale Mosselweek

Van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 6 september was de vijfde editie van de Nationale Mosselweek. Voor de eerste keer lag het accent op horecagelegenheden. Tijdens de promotieweek hebben er in totaal 299 restaurants meegedaan en een mosselgerecht of -menu geserveerd met Zeeuwse mosselen.

Mosselweek

Christine Fijnaut van Het Nederlands Mosselbureau: ‘Het is geweldig dat de Zeeuwse mosselen massaal gepromoot zijn tijdens de Nationale Mosselweek. Restaurants van de Waddeneilanden tot aan Limburg hebben meegedaan. Mede doordat er geen kosten en voorwaarden verbonden waren aan deelname is de Nationale Mosselweek zo’n groot succes geworden.’

Reacties

‘Ook vanuit onze gasten hebben we veel positieve reacties ontvangen, ons 5-gangen mosselmenu was een absolute hit, wij doen volgend jaar zeker weer mee’,  aldus Jac Uytdewilligen van Restaurant Mossels & Meer in Oostkapelle. De mosselweek is ieder jaar traditiegetrouw in week 36, dat is in 2016 van 5 tot en met 11 september.

Reageer op dit artikel