nieuws

Burger King France aast op Quick

Restaurant

De grootaandeelhouder van Burger King France, Groupe Bertrand, heeft een overnameakkoord gesloten over fastfoodketen Quick met diens eigenaar Qualium Investissement. Financiële details over de maandag aangekondigde deal bleven achterwege.

Burger King France aast op Quick

Burger King France, een franchiseorganisatie, verwacht met de aankoop aanzienlijk sneller te kunnen groeien in Frankrijk, dat bestempeld werd als ‘sleutelmarkt’. Quick telt 509 filialen in Frankrijk, België, Luxemburg en in landen buiten Europa.

Burger King

Volgens financieel directeur John Kobza van Restaurant Brands International, waar naast Burger King ook de keten Tim Hortons onder valt, komt de omzet van Burger King France met de aankoop boven 1 miljard euro uit. Daarmee wordt Burger King France de tweede fastfoodketen in Frankrijk, dat een van de belangrijkste markten wordt voor de keten.

Reageer op dit artikel