nieuws

GastronomieThuis: culinaire maaltijd aan huis

Restaurant

Onder de naam GastronomieThuis kan iedereen in de buurt van Den Haag online de heerlijkste culinaire gerechten van koks bestellen met bijpassende wijnen. Restaurant Papermoon in Voorburg onder de bezielende leiding van chef-kok Eddy Knopjes heeft de primeur.

GastronomieThuis: culinaire maaltijd aan huis

GastronomieThuis is ontwikkeld om kwalitatief hoogstaande en gezonde maaltijden te bezorgen. Om dezelfde beleving te creëren als in het restaurant, staan bij de gerechten ook suggesties voor bijpassende wijnen. De gast hoeft thuis alleen nog maar kleine handelingen te verrichten zoals mooi op een bord schikken of het hoofdgerecht nog even in de oven opwarmen.

Omzet verhogen
Deelnemende restaurants kunnen met bestaande producten hun omzet verhogen en een nieuwe doelgroep bereiken. De webshop GastronomieThuis wordt aan de eigen website gelinkt en de restauranthouder kan zelf makkelijk producten toevoegen. Restaurant Papermoon in Voorburg heeft de primeur. Gestart wordt dan ook in de regio Den Haag. Het plan is om van daaruit verder in het land uit te breiden.

Reageer op dit artikel