nieuws

Hightech restaurant opent deuren in Amerika

Restaurant

Restaurant Eatsa heeft dinsdag 1 september in San Francisco haar deuren geopend. In het hightech restaurant is geen zichtbaar personeel aanwezig. Het draait bijna volledig op technologie, waaronder Ipads.

Hightech restaurant opent deuren in Amerika

Klanten kunnen hun bestelling plaatsen op een Ipad en afrekenen met hun creditcard. In het andere deel van het restaurant staan glazen hokjes te vergelijken met de voor ons bekende snackbarmuur.

Snackbarmuur

De gerechten, veelal met quinoa als basis, worden achter de schermen door koks klaargemaakt en in de hokjes geplaatst. Wanneer het gerecht gereed is, verschijnt je naam en het bijbehorende nummer op een scherm, zodat de gast weet bij welk glazen hokje van de snackbarmuur die moet zijn. Wanneer je twee keer op het glazen hokje tikt, kan je je eten  meenemen en ter plaatse opeten.

 

 

Reageer op dit artikel