nieuws

Mee op inspiratietour naar Milaan?

Restaurant

Heat organiseert op 29 en 30 oktober een inspiratietour naar de wereldexpo Milaan en langs de culinaire verborgen schatten van de stad onder begeleiding van Italiaanse foodies.

Mee op inspiratietour naar Milaan?

Het thema van de wereldexpo is ‘Feeding the Planet, Energy for Life’. Het is uniek dat de wereldexpo volledig in het teken van voeding staat. Je bezoekt de meest relevante paviljoens met voorrang. Hier ontdek je de laatste inzichten op het gebied van innovatie in voeding. De tweede dag is een tour langs inspirerende horeca- en foodstoreconcepten zoals Eataly en Peck een spreken we met diverse Italiaanse ondernemers over het succes van hun ambacht.

Ook mee?
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De groep bestaat uit een gevarieerd gezelschap van professionals uit de horeca-, catering- en foodbranche. De kosten zijn €1650,- inclusief vluchten vanaf Schiphol, vervoer in Milaan, 3 overnachtingen in een tophotel midden in de stad Milaan, entree en fast passes expo, gidsen, lunches en diners.

Reageer op dit artikel