nieuws

Nieuw lid voor Euro-Toques

Restaurant

Grillkamer de Bodega uit Oss is toegetreden tot Euro-Toques Nederland. De Bodega is het tweede restaurant in Oss dat toetreedt tot Euro-Toques en de vierde in haar gemeente.Restaurants Buitengewoon in Oss, Versaen in Ravenstein en Herperduin in Herpen zijn ook lid.

Nieuw lid voor Euro-Toques

Met de toetreding zegt De Bodega van Gert Jordaans ambachtelijk te werk te gaan, zoveel mogelijk streekproducten te gebruiken en zich te houden aan de ‘Code van Eer’ van Euro-Toques.

‘Boontjes uit Marokko, vlees uit Argentinië en ijs uit plastic bakjes. Allemaal rotzooi, knoeiwerk’, zei Ted Janssen, voorzitter – en tevens Ossenaar – van Euro-Toques Nederland bij de inauguratie op maandag 28 september 2015.

Janssen: ‘Euro-Toques heeft haar eigen controlesysteem en komt onaangekondigd binnen wanneer een restaurant zich aanmeldt. Het liefst komen we ‘achterom’, zodat we het magazijn zien. Zien we E-nummers en sauzen in pakjes dan krijgt het restaurant een tik op de vingers’, aldus Janssen.

Reageer op dit artikel