nieuws

Kreeft Express voor horecaondernemers

Restaurant

Ondernemers in Amsterdam starten donderdag officieel met de Kreeft Express. Dit bedrijf geeft horecaondernemers in Amsterdam de mogelijkheid om dagelijks verse kreeft te bestellen en te laten bezorgen op locatie.

Kreeft Express voor horecaondernemers

Voor een optimale kwaliteit en smaak van kreeft is versheid het belangrijkste. Om de beste kwaliteit te waarborgen kan er bij de Kreeft Express zeven dagen per week op dag-basis verse kreeft besteld worden. Met simpelweg een druk op de knop kunnen horecaondernemers in Amsterdam via de website van de Kreeft Express hun bestelling plaatsen. Levering vindt dezelfde dag nog plaats. Ook schaal- en schelpdieren kunnen bij de Kreeft Express besteld worden.

Kreeft

De onderneming werd in het leven geroepen omdat kreeft, net als andere schaal – en schelpdieren gevoelige, kostbare producten zijn. Vaak met een korte houdbaarheidsdatum, zo schrijven de initiatiefnemers op de website. De Kreeft Express besloot hierop in te springen, omdat het voor horecaondernemers lastig is hier een voorraad van aan te leggen.

Reageer op dit artikel