nieuws

Restaurant Burgers’ Zoo krijgt restyling mét selfie-hoek

Restaurant

In november gaat dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem het bestaande Park Restaurant volledig verbouwen en restylen tot een hip familierestaurant.

Restaurant Burgers’ Zoo krijgt restyling mét selfie-hoek

‘Het doel is om bezoekers in een sfeervolle omgeving te verrassen met een ambachtelijk horecaproduct, denk aan verse hamburgers, hotdogs van scharrelvarken en biologische koffie’, aldus horecamanager Addie Roelofsen. ‘Met de complete restyling van het bestaande restaurant willen we een familievriendelijk concept creëren, dat zich qua uitstraling en kwaliteit kan meten met restaurants buiten het park.’ Samen met de huisslager heeft het horecateam een eigen recept ontwikkeld voor curryworst en hotdogs, gebaseerd op biologisch vlees van het Beemsterland-varken. Ook het vlees voor de hamburgers is 100 procent biologisch en afkomstig van Ierse graan-gevoerde runderen.

Restaurant

Het restaurant is gelegen tussen twee aangrenzende speeltuinen, waarvan de sfeer subtiel in het restaurant is verwerkt. ‘Een extra accent dat goed bij de moderne tijd past, is een creatieve selfie-hoek, waar gasten zich gezamenlijk kunnen vereeuwigen voor een prachtige dierenfoto. Daarnaast is het restaurant opgebouwd uit drie zitniveaus, waardoor elke doelgroep comfort wordt geboden.’

Reageer op dit artikel