nieuws

Tweede restaurant in Heerenveen aangesloten bij Euro-Toques

Restaurant

Onder het toeziend oog van wethouder Coby van der Laan van de gemeente Heerenveen en het bestuur van Euro-Toques Nederland is op 7 september Restaurant Anno 88 officieel toegetreden tot de Euro-Toques Nederland.

Tweede restaurant in Heerenveen aangesloten bij Euro-Toques

Patrick en Karen Jelsma werken in hun keuken alleen met eerlijke ingrediënten van lokale leveranciers en hiermee passen zij perfect bij de doelstellingen van Euro-Toques. Restaurant Anno 88 is het tweede restaurant in Heerenveen dat zich aansluit bij Euro-Toques. Eerder al sloot Henk Markus met zijn restaurant Het Ambacht zich aan bij de vereniging die puur en eerlijk met ambachtelijk en regionaal combineert.

Euro-Toques
Euro-Toques is 29 jaar geleden door driesterrenchef Paul Bocuse in het leven groepen om een ‘een dam op te werpen’ tegen het gebruik van kunstmatige toevoegingen in het eten. Koks die gehoor gaven aan deze oproep en schriftelijk verklaarden zich te houden aan de ‘Code van Eer’ mochten lid worden van Euro-Toques. In deze ‘Code van Eer’ is nadrukkelijk opgenomen dat de leden gebruik maken van natuurlijke, bij voorkeur, streek en seizoen gebonden producten.

Reageer op dit artikel