nieuws

‘Veel interesse in Bilder & De Clercq’

Restaurant

Er is behoorlijk wat interesse vanuit de markt voor Bilder & De Clercq. Dat zegt curator Paul van den Berg, die het faillissement van de winkel afhandelt. Het faillissement van de maaltijdenwinkel werd dinsdag 15 september uitgesproken.

‘Veel interesse in Bilder & De Clercq’

De zaak serveerde ingrediënten op maat om thuis de gerechten snel te kunnen maken. Ook restaurants leverden recepturen aan Bilder & De Clercq.

‘Er zijn meerdere partijen die geloven in het concept van Bilder & De Clercq en dit vervolg willen geven’, zegt Van den Berg tegen vakblad Distrifood. ‘Maar hoe concreet deze interesse is, is op dit moment nog niet duidelijk. Ik verwacht dat binnen twee tot drie weken duidelijkheid komt over een doorstart.’

De curator is momenteel nog druk bezig met in kaart brengen hoe hoog de schuld van Bilder & De Clercq is en hoe deze is ontstaan. ‘Dat is op dit moment allemaal nog niet helder.’

Rogier Leopold en Diederik van Gelder

Vorige week sloot Bilder & De Clercq plotseling zijn deuren. De zaak opende begin 2013 op de hoek Bilderdijkstraat-De Clercqstraat in Amsterdam en was een initiatief van ondernemers Rogier Leopold en Diederik van Gelder.

Reageer op dit artikel