nieuws

Walking Lunch to Fight Cancer

Restaurant

Op zondag 13 september organiseert Noble voor de tweede keer de Walking Lunch to Fight Cancer. Vanaf het terras van Noble moedigen sponsoren de zwemmers aan terwijl ze genieten van het uitzicht én een heerlijke lunch.

Walking Lunch to Fight Cancer

Vorig jaar bleken veel mensen graag bereid om de zwemmers te sponsoren en is met de Walking Lunch bijna € 20.000 opgehaald. Edwin Kats, patron-cuisinier van restaurant Noble: ‘Er is nog altijd veel geld nodig voor onderzoek naar kanker. Daarom organiseer ik, als ambassadeur van Swim to Fight Cancer, op 13 september voor de tweede keer een walking charity lunch in Noble, waarbij een groot deel van de opbrengst naar Fight cancer* gaat.’

Niet zwemmen, wel meedoen
In plaats van mee te zwemmen met Swim to Fight Cancer, kan men dus ook een steentje bijdragen door het Walking Lunch arrangement te nemen op de meest bijzondere plek aan het parcours: restaurant Noble. De deelnemers zwemmen langs het terras van Noble, ‘klunen’ vervolgens 100 meter over het Vughtereiland, om aan de andere kant van het eiland weer het water in te gaan. Vanaf het terras van Noble heeft men een fraai uitzicht op de grote steiger bij het eiland. Het evenement sluit naadloos aan bij Noble‘s visie op ‘shared dining’: samen eten en drinken, samen de sporters toejuichen, samen geld inzamelen. En dat alles voor één gezamenlijk doel: meer onderzoek. De kosten voor de Walking Lunch zijn € 250 per persoon. Hiervan gaat € 175 naar Fight cancer.

 

Reageer op dit artikel