FNV Horeca introduceert: '3e kerstdag voor de horeca'

FNV Horeca introduceert: '3e kerstdag voor de horeca'

Voor alle koks, serveersters, receptiemedewerkers en kamermeisjes die tijdens de kerstdagen in touw zijn introduceert FNV Horeca '3e kerstdag voor de horeca'.

FNV Horeca zegt met het initiatief op een sympathieke manier waardering te vragen voor al het horecapersoneel dat werkt wanneer iedereen vrij is. FNV Horeca doet dit door in de aanloop naar kerst medewerkers die graag werken tijdens kerst in het zonnetje te zetten met korte persoonlijke portretten. Ook verloot de vakbond twaalf kerstdiners voor zes personen aan horecamedewerkers.

'3e kerstdag'

Ben Francooy, voorzitter FNV Horeca: ‘Ondanks dat de horeca steeds minder aantrekkelijk wordt om in te werken, offeren duizenden horecamedewerkers hun eigen kerstdagen op om het anderen naar de zin te maken. Dat vinden wij grote klasse en daarom roepen wij ‘3e kerstdag voor de horeca’ in het leven voor het horecapersoneel. Om ze te laten weten dat we hun vakmanschap en passie voor het vak enorm waarderen.’

Win kerstdiner

Alle horecamedewerkers die tijdens de aankomende kerstdagen moeten werken kunnen zich aanmelden om kans te maken op een kerstdiner voor zes personen op een zelf te kiezen dag na kerst. Aanmelden kan via www.3ekerstdag.nl.