Gastvrij Rotterdam verlengt samenwerking Euro-Toques

Gastvrij Rotterdam verlengt samenwerking Euro-Toques
V.l.n.r. Gerard Walters, Robert Melaard, Ted Janssen en Daam Scharloo

Gastvrij Rotterdam, de op één na grootste horecabeurs van Nederland, was afgelopen week als exposant te vinden op de jubilerende Horecava (60 jaar). Op de eerste beursdag in Amsterdam werd het contract voor verlenging van de nauwe strategische samenwerking ondertekend door voorzitter Ted Janssen, Gerard Walters en Daam Scharloo van Euro-Toques Nederland met Robert Melaard, Exhibition Manager van Gastvrij Rotterdam.

De komende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 19 tot en met 21 september 2016 in Ahoy Rotterdam. De samenwerking is verlengd tot en met de editie van 2019. De komende maanden wordt het inhoudelijke programma gezamenlijk verder uitgewerkt. In ieder geval wordt de Young Chef Award finale georganiseerd en zal jubilerende Euro-Toques Nederland zich duidelijk profileren op deze editie. Euro-Toques zet zich in voor restaurants waar nog ambachtelijk wordt gekookt. Ook komende editie zal weer ruim aandacht worden besteed aan het wildseizoen in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging.

WCCC2016
Dit jaar vindt gelijktijdig met Gastvrij Rotterdam het WCCC2016 (World Championship of Chinese Cuisine) plaats. Deze internationale competitie, ook wel beschouwd als de ‘Olympische Spelen van de Chinese keuken', wordt voor het eerst in Nederland georganiseerd. Tijdens deze 8e editie strijden ongeveer 100 teams uit landen als Taiwan, Japan, China, Nederland, Frankrijk, Spanje en Korea om de prestigieuze titel.

Gastvrij Rotterdam 2016
Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 19 tot en met woensdag 21 september 2016 in Ahoy Rotterdam. Gastvrij Rotterdam richt zich op horecaprofessionals met passie voor het vak en liefde voor hun gasten.