Restaurant Baut verkast naar de Zuidas

Restaurant Baut verkast naar de Zuidas

Pop-up restaurant Baut in Amsterdam opent vanaf 15 januari de deuren openen aan de Zuidas. Na de sluiting van de locatie aan de Wibautstraat in maart, huisvestte het restaurant tot begin januari in een oude Citroën-garage op het Stadionplein. Nu is ook die locatie gesloten en verkast Baut naar de Zuidas.

Baut Zuidas, vanaf 15 januari gevestigd aan de Prinses Irenestraat 31-33 in Amsterdam, kan in ieder geval tot mei de deuren openen houden. Waar bij Baut Zuid werd gekozen voor de kleuren wit en blauw, zal in het nieuwe pop-up restaurant worden gekozen voor het thema all black. Wat betreft de kaart wordt er 'in plaats van landen meer op continenten' gericht.

Baut

Baut staat onder leiding van Michiel van der Eerde, die het vak leerde bij onder andere Oud Sluis in Sluis, De Bokkedoorns in Overveen en De Hoefslag in Bosch en Duin. Hij komt over van IQ Creative, de organisatie achter de Amsterdamse horecabedrijven Envy, Nevy, Supperclub, Mazzo en Nomads. In 2012 startte Baut in het voormalig Parool-gebouw in Oost als pop-up restaurant.