Restaurant & Gastrobar Post Dordrecht open

Restaurant & Gastrobar Post Dordrecht open

Post Dordrecht de nieuwe gastropub & restaurant in het oude postkantoor van Dordrecht opent 11 januari haar deuren. Twee horeca ondernemers uit Dordrecht en Rotterdam hebben de handen ineen geslagen om dit project te realiseren.

Vanaf vandaag, 11 januari, opent Restaurant & Gastrobar Post aan de Johan de Wittstraat 128 in Dordrecht. De afgelopen week werd al voorzichtig proefgedraaid met de keuken, gasten konden tegen 25% korting al 'proefeten'.

De eigenaren Edwin Roestenberg en Alex Verburg zijn twee ondernemers en bovenal koks in hart en nieren met één grote gezamenlijke passie: lekker eten en drinken. Roestenberg is eigenaar van visrestaurant “de Stroper” en Verburg heeft zelfs al twee restaurants; Oliva en Gusto in Rotterdam.

Alex Verburg legt uit 'Post is ons grote gezamenlijke avontuur waarin alles wat wij zelf lekker vinden samenkomt zoals aanschuiven aan een tapasbar, genieten we van een heerlijke pasta of met een heerlijk glas wijn luisteren naar lekkere muziek. In Post zal je al deze sferen zeker gaan herkennen. We willen met ons bedrijf een uitgaansgelegenheid bieden die voor ieder wat wils heeft.'

De keuken bij Post draait om echte, pure smaken. De stijl van koken is Mediterraans met goede, gezonde en het liefst zoveel mogelijk ook biologische producten van gepassioneerde leveranciers die ook oog hebben voor het welzijn van het dier.

Restaurant & Gastrobar Post is 7 dagen per week open van ontbijt tot 01.00 uur 's nachts. Post heeft ook een take-way service voor broodjes en pizza.