nieuws

Francois Geurds: De beste zeven gerechten uit zeven jaar

Restaurant

Francois Geurds bundelt zijn beste zeven gerechten van de afgelopen zeven jaar, de periode dat hij zijn eigen restaurant in Rotterdam heeft, in een speciaal zeven gangen jubileummenu.

Francois Geurds: De beste zeven gerechten uit zeven jaar

Hiermee viert de tweesterrenchef, voormalig sous van The Fat Duck, dat hij precies zeven jaar geleden van start ging met zijn eigen zaak in de havenstad.

In hetzelfde jaar behaalde François Geurds zijn eerste Michelinster, in 2013 werd hij bekroond met een tweede Michelinster. Hij slaagde tussentijds met vlag en wimpel voor de Meesterproef en behoort sindsdien tot het Gilde van Nederlandse Meesterkoks.

In 2014 volgde FG Food Labs dat eveneens vlak na de oprichting een Michelinster kreeg toegewezen. Als enige in Nederland beschikt hij over een smaaklaboratorium.

De zeven allerbeste gerechten van de afgelopen zeven jaar worden de komende zeven openingsdagen opnieuw bereid bij FG Restaurant, zowel tijdens lunch als tijdens diner met uitzondering van de zaterdagavond.

Het 7 Best Of Menu is vanaf nu te boeken via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl. Kosten: 130 euro per persoon. De jubileumactie loopt tot en met 2 maart. 

Reageer op dit artikel