nieuws

Horecabedrijf aan Loosdrechtse plassen beschikbaar

Restaurant

Roy Bertram zoekt een overnamekandidaat voor zijn horecabedrijf Finley Het Witte Huis in Loosdrecht. Bertram heeft het bedrijf 12,5 jaar gerund en wil nu iets anders gaan doen.

Horecabedrijf aan Loosdrechtse plassen beschikbaar

‘Eind 2002 kreeg ik na het afronden van mijn vastgoedopleiding de opdracht om ‘Het Witte Huis’ als makelaar te verhuren. Na onderzoek bleek dat er nog steeds een horecabestemming op de locatie zat waarop we met een klein team besloten om Finley te gaan exploiteren,’ schets Bertram zijn start in Loosdrecht in een nieuwsbrief aan relaties.

Finley heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in veel zaken waaronder de locatie, techniek, interieur en apparatuur. De overname betreft dan ook een goed lopende exploitatie met de volgende over te dragen zaken: de naam en reputatie / goodwill van Finley, het huurcontract, lopende boekingen en alle bezittingen.’

Finley ‘Het Witte Huis’ is een high-end evenementenlocatie met jaarlijks meer dan 50 bijzondere huwelijken en 150 zakelijke evenementen als meetings, productpresentaties en bedrijfsfeesten.

Enkele behaalde hoogtepunten: Toptrouwlocatie Awards in 2012 & 2014, TV opnames als X Factor, Sociëteit ‘Het Witte Huis’, Finley Fair, Ferrari Team Holland, Het Lichtschip, de Mobile Experience en diverse in opdracht uitgevoerde evenementen.

Henk Sluiter van Adhoc Horeca Makelaars regelt de overname voor Betram.

 

Reageer op dit artikel